دستورالعمل آب بندی بتن
کلینیک بتن ایران
کـلینیــــک بتـــــــن ایران ، هلدینـــــگ تولـــــــــیدی ، مــــــهندسی ، بـــــــازرگانی و آموزشـــــی بتــن کشور
ساعات کاری

شنبه - پنجشنبه ۸:۰۰ - ۱۸:۰۰

Search

قیمت ملات ترمیمی بتن ( خرید ترمیم کننده بتن )

تماس برای مشاوره؟

متخصصین و کارشناسان کلینیک بتن ایران آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

فهرست

قیمت ملات ترمیمی بتن ( خرید ترمیم کننده بتن )

سازه های بتنی بنا به دلایل مختلف نیازمند تعمیر و نگهداری و ترمیم می باشد. امروزه مواد و متریال مختلفی برای ترمیم بتن معرفی و استفاده می شود. هر کی از این نوع مواد به شرط دارا بودن کیفیت لازم ، در شرایط مقتضی می توانند کارآمد و موثر باشند.

کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران با عنایت به تجربیات و دانش فنی خود ، تخصصی ترین مرکز تولید و واردات مواد و مصالح ترمیم و تعمیر بتن می باشد. شما می توانید برای مشاوره ، دریافت مشخصات فنی ، استعلام قیمت خرید مصالح ترمیمی بتن و تهیه انواع مصالح تعمیر ، ترمیم ، آب بندی و مقاوم سازی بتن و سازه های بتنی با بخش بازرگانی یا فنی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379-09120916272 ) تماس حاصل فرماید. در متن زیر یک نمونه ملات ترمیم کننده اماده مصرف آورده شده است.

در ادامه برخی از نکات ترمیم عمومی در ساختمان ها درج شده است. باشد که مورد استفاده مهندسان و مجریان قرار گیرد.

DEZOSIVE   1020

Shrinkage compensated ,polymer fibre reinforced,thixotropic repair mortar

ملات ترمیم کننده پایه سیمانی آماده مصرف

شرح :Dezosive  1020  ملات تعمیری بر پایه سیمان و آماده مصرف می باشد که پس از افزودن آب لازم خمیر تعمیری دارای الیاف و با مقاومت بالایی بوجود می آورد.

Dezosive  1020 ملاتی بدون انقباض بوده که نفوذپذیری کم و دوام طولانی برخودار می باشد.

این ملات فاقد گرانول های فلزی بوده و عاری از یون کلر می باشد.

Dezosive  1020 جهت استفاده توسط سیستم پاششی و یا ماله کشی طراحی شده و در یک مرحله اجرا می تواند تا ضخامت 50 میلی متر را بوجود آورد . ضخامت های بیشتر با روش پاششی قابل استفاده خواهد بود .

موارد استفاده :

  • تمامی موارد تعمیر سازه ای که قابلیت استفاده پاششی یا ماله کشی را داشته باشند.
  • تعمیر تمامی اجزای ساختمانی که تحت بارگذاری مکرر می باشند.
  • تعمیر تیر و ستون پیش تنیده یا مسلح شده .
  • به منظور محافظت از سازه های بتنی در معرض عوامل مهاجم چون کلراید و سولفات .
  • تعمیرات سازه ای در مناطق صنعتی بویژه آنهایی که در معرض روغن های معدنی و روغن هیدرولیکی می باشند
  • تعمیرات سازه های دریایی .

خواص :

  • بدون انقباض بودن ملات موجب اطمینان از اتصال خوب به بستر بتنی و انتقال  نیروها در تعمیرات سازه ای می گردد.
  • بی نیازی از آماده سازی ( Primer ) بستر بوده و این امر تسریع در عملیات اجرایی می شود .
  • قابلیت پاششی ملات اجرای مقادیر بزرگ آن را ممکن می سازد.
  • در هنگام پاشش ضایعات مصالح ناچیزی دارد و این مسئله موجب صرفه جویی در هزینه تامین مصالح خواهد گردید .
  • نفوذپذیری بسیار کم آن امکان حملات خورنده محیطی را به کمترین مقدار ممکن می رساند .

بسته بندی :

Dezosive  1020 در بسته بندی 25 کیلوگرمی عرضه می گردد.

ویژگیها :

شکل ظاهری : پودر خاکستری حاوی الیاف ریز

وزن مخصوص خمیری : حدود 2300 کیلوگرم به ازای مترمکعب

مقاومت فشاری در 20 درجه سانتیگراد مطابق استاندارد BS1881      بخش 11

1 روزه بیشتر از 16 مگاپاسکال

28 روز بیشتر از 45 مگاپاسکال

روش اجرا

آماده سازی بستر :

سطح مورد نظر می بایستی تمیز و فاقد هرگونه مواد آلاینده بوده و همچنین می بایستی نقاط سست و ضعیف بتنی را مشخص نموده و نسبت به تخریب آنها اقدام نمود .

این مناطق تا عمق 10 سانتیمتری بریده شده و دقت شود تا جای ممکن شکل تیز گوشه و مربعی داشته باشند . همچنین حداقل ضخامت 10 میلی متری پیرامون منطقه تعمیر شده حفظ گردد .

سطح مورد نظر بایستی خدشه دار بوده و دست کم از ناهمواری های 5 میلی متری با فواصل 20 میلی متری برخوردار باشد .

چنانچه با سطوح آلوده و سست برخورد شود بهتر است مراتب اجرایی با سرپرست کارگاه هماهنگ گردد تا نسبت به تمیز کاری و برش کاری احتمالی اقدام گردد.

در صورت مشاهده آرماتورهای زنگ زده ابتدا از سلامت درونی آن اطمینان یافته سپس نسبت به زنگ زدایی توسط یکی از روشهای برس زنی یا ماسه پاشی  اقدام نمایید تا سطح فولاد تمیز نمایان گردد.

محافظت مضاعف آرماتورها توسط پوششهای مخصوص مقدور خواهد بود. در مواردی که آرماتورها دچار خوردگی وسیع باشند بایستی نسبت به تعویض آنها اقدام نمود.

اشباع سازی با آب :

سطح مورد نظر را با استفاده از شستشو توسط آب به طور کامل اشباع نمایید سپس مقادیر اضافی را از روی سطح جمع آوری نمایید.

مخلوط نمودن:

بهترین روش ساخت ملات  Dezosive  1020 استفاده از ابزار هم زن ( دریل ) با دور پایین می باشد . 3.5 لیتر آب را به داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و در حالی که مخلوط کن در حال گردش می باشد پودر خشک Dezosive  1020 را به طور پیوسته به آب اضافه نمایید. پس از اضافه شدن کامل پودر به آب ، همزدن را تا 3 دقیقه ادامه دهید تا مخلوطی یکنواخت و فاقد حباب های بزرگ ایجاد گردد.چنانچه مخلوط فوق از غلظت دلخواه برخوردار نباشد می توان رفته رفته به آن آب اضافه نمود و برای 1 تا 2 دقیقه دیگر هم زدن را دامه داد . بدیهی است مقدار آب لازم تحت تاثیر میزان رطوبت نسبی و دمای محیط می باشد.

اجرا :

مخلوط آماده شده قابلیت اجرای دستی و یا پاشش را دارا بوده و در صورت اجرای دستی می بایستی ماله را بر روی سطح ملات فشار داد تا از تماس کامل ملات و سطح قبلی مطمئن شد برای این منظور از ماله پلاستیکی یا چوبی استفاده کنید ولی پرداخت کاری نهایی را توسط ماله فلزی انجام دهید.

بهترین زمان برای پرداخت کاری نهایی وقتی است که اثر انگشت به سختی بر روی سطح ملات تعمیری باقی بماند.

عمل آوری خوب به ویژه در شرایط گرما یا باد شدید ضروری بوده و برای این منظور می توان از Dezocure  D-550  یا پوشش نایلونی استفاده نمود .

پوشش دهی :

حجم مخلوط حاصل از یک کیسه 25 کیلوگرمی Dezosive  1020 و 4 لیتر آب مقدار 12.6 لیتر خواهد بود که می تواند برای پوشش یک مترمربع با ضخامت متوسط 12.6 میلی متر استفاده شود .

انبارداری :

دور از بارش باران و تابش مستقیم و نیز بدون تحمل فشار زیاد تا یک سال قابل نگهداری خواهد بود.

نکات ایمنی :

مانند دیگر ملاتهای سیمانی می بایستی در هنگام تماس با پوست و یا چشم ، از آب فراوان برای شستشو استفاده گردد.

تاییدیه کیفیت :

تمام محصولاتی که توسط شرکت کلینیک فنی و تخصصی بتن عرضه می گردد مطابق با استانداردهای کیفی بین المللی می باشد.

ترمیم کننده بتن چیست ؟

بتن و سازه های بتنی در طول فرآیند بهره برداری و ساخت دچار آسیب و تخریب می شوند. کارفرمایان و بهره برداران برای حفظ خصوصیات و شرایط سازه برای کاربرد کامل در طول دوره پیش بینی شده اقدام به تعمیرات و ترمیم آنها می نمایند.

تخریب و آسیب های سازه های بتنی بنا به علت و ابعاد ایجاد به گروه های مختلفی تقسیم می شوند. از جمله عوامل ایجاد تخریب در سازه های بتنی می توان به خوردگی ، تاثیر اسیدها ، کربناتاسیون ، سولفاته شده ، واکنش قلیایی ، مشکلات اجرایی و … می باشند.

همچنین بسته به شرایط بهره برداری ، شرایط فرآیند اجرایی ، محدودیت های اقتصادی و زمانی  و ابعاد آسیب مواد و روش های مختلفی برای ترمیم سازه های بتنی وجود دارد.

از مواد ترمیم سازه های بتنی می توان به ملات های ترمیم کننده آماد اشاره کرد. این ملات به خصوص در تعمیرات های خاص و با ابعاد کوچک و یا دارای شرایط اجرایی و بهره برداری خاص کاربرد زیادی دارند. مواد ترمیم کننده آماده را می توان به انواع زیر تقسیم بندی کرد:

  • ملات های پایه سیمانی اصلاح شده با الیاف و پلیمر
  • ملات های پلیمری
  • ملات های نیمه پلیمری
  • چسب های اپوکسی
  • رزین های تزریقی
  • چسب های لاتکس

هریک از این محصولات دارای خصوصیاتی می باشند که مصرف آنها در محلی خاص توجیح می نماید. از جمله این خصوصیات می توان به ابعاد منطقه ترمیم ، ضخامت ترمیم ، مقاومت شیمیایی مورد نیاز ، بار وارد به منطقه ترمیم ، سازه ای یا غیر سازه ای بودن ترمیم و … اشاره کرد.

شما می توانید برای مشاور و کسب اطلاعات در زمینه ترمیم کننده های سازه های بتنی و یا تهیه انواع محصولات ترمیم کننده بتن با بخش فروش و بازرگانی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379-021 ) تماس حاصل فرمایید.

ترمیم و تعمیر بتن چیست ؟

تعمير، جايگزيني يا اصلاح مصالح، اجزاء يا اعضاي خراب شده، آسيب ديده، يا معيوب يك سازه است. به عبارت ديگر، تعمير در واقع شيوه‌اي است كه به طولاني‌تر شدن عمر مفيد واقعي سازه و رسيدن به عمر مفيد طراحي آن كمك مي‌كند.

در واقع ما در ترمیم بتن می خواهیم شرایط را به نحوی فراهم سازیم تا سازه مشخصات خود را در دوره بهره برداری حفظ نماید.

انواع سازه های بتنی بنا به مشکلات بهره برداری ، شرایط محیطی و اشکلات ساخت نیازمند ترمیم و بازسازی می باشند. امروزه روش های استاندارد متنوعی برای ترمیم و بازسازی سازه های بتنی وجود دارد که هر یک دارای مزایا ، معایب و مجدودیت هایی می باشند. به کارگیری هر یک از این روش های ترمیم و بازسازی نیازمند شناخت دقیق پتانسیل هر یک از این روش های ، معایب آنها ، علت ایجاد عیب و تخریب ، ابعاد ، اکسپوز یا غیر اکسپوز بودن ، شرایط بهره برداری ، محدودیت های اقتصادی و زمانی ، محدودیت های اجرایی ، توقعات از عملیات می باشد.

انواع عیوب سازه های بتنی را می توان به عیوب و تخریب سازه های سازه ای و غیر سازه ای تقسیم بندی کرد. عیوب و تخریب های سازه ای به مشکلاتی اطلاق می شود که بر ظرفیت باربری سازه تاثیر داشته و باعث اختلال در باربری سازه می گردد. این تعمیرات و ترمیم ها باید به نحوی باشد که بتواند بخشی از بار وارده به خود و سازه را بدون مشکل تحمل نماید.

از جمله منشا و عوامل تخریب بتن می توان به این موارد اشاره کرد : خوردگی میلگردها ، سولفات شدن ، کربناتاسیون ، فرآیند ذوب و یخ ، تبلور نمک ، تماس اسیدی ، حوادث طبیعی مانند زلزله و آتش سوزی ، واکنش قلیایی سنگ دانه ها ، سایش و پدیده کاویتاسیون ، مشکلات اجرایی و عمل آوری و …

در ترمیم بتن و تعمیرات غیر سازه ای ، عملیات انجامی باربر نبوده و صرفا به منظور زیباسازی ، جلوگیری از معضلات بهره برداری مانند نشت آب ، حفظ دوام دارای اهمیت می باشد.

مقاله های بتن:  مخلوط سیمان و چسب بتن ( معایب چسب بتن )

از جمله انواع روش های تعمیرات و ترمیم سازه های بتنی می توان به : قالب بندی و بتن ریزی با بتن حاوی افزودنی های بتن ، بتن پیش آکنده ، بتن پاشی یا شاتکریت ، ترمیم دستی ، تزریق رزین اپوکسی و پلی یورتان ، بتن اصلاح شده با پلیمر و چسب اپوکسی یا لاتکس ، بتن های پلیمری و … اشاره کرد.

از جمله عوامل موثر در انتخاب روش و مواد ترمیم می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

ابعاد منطقه تخریب شده ، اکسپوز یا غیر اکسپوز بودن ، محدودیت زمان اجرا ، محدودیت بهره برداری ، شرایط دمایی بهره برداری ، شرایط شیمیایی بهره برداری ، شرایط اقتصادی ، دوام مورد نظر ، اکیپ تخصصی در دسترسی ، تجهیزات در اختیار ، شرایط دمایی و فصلی ، مشخصات مکانیکی مورد نیاز اشاره کرد.

بنابراین برای گزینش روش و مواد ترمیمی سازه های بتنی پس ارزیابی آزمایشگاهی غیرمخرب سازه بتنی و کارشناسی شرایط محیطی و بهره برداری ، با توجه به موارد ذکر شده ، محدودیت ها و مزایا نسبت به انتخاب روش پاسخگو  و کاربردی اقدام می گردد.

از جمله عوامل کلیدی موثر در موفقیت  عملیات ترمیم و بازسازی می توان به استفاده از مصالح و روش استاندارد ، شناسایی درست علل تخریب و نوع آسیب ، استفاده از اکیپ تخصصی ، رعایت روش و شرایط اجرایی ، کیورینگ مناسب و کامل فرآیند ترمیم .

1-ترمیم سازه های بتنی ، ترمیم ستون های بتنی :

عمده مشکلات موجود در ستون های بتنی را می توان به دو نوع سازه ای و غیر سازه های تقسیم کرد.

مشکلات سازه ای ستون : ترک های با عرض و عمق زیاد بر اثر حوادث ، خوردگی و … – شکستی بتن با ابعاد زیاد –درزهای اجرایی به علت قطع بتن – کپ موجود در اتصال بتن ستون به تیر یا دال و…

مشکلات غیر سازه ای ستون : کرمو بودن و تخلخل در بتن ، شکستگی کم عمق ، ترک های سطحی

روش های ترمیم ستون های بتنی :

  1. ترمیم ترک های ستون ها با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
  2. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی و ملات پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر در شکستی و خوردگی ستون ها
  3. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی اتصال قدیم به جدید و ملات منبسط شونده در کپ های اتصال
  4. ترمیم سطحی و دوامی با استفاده از ملات ترمیم کننده پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر
  5. پوشش ترک های سطحی با پوشش های محافظتی الاستومری به منظور حفظ دوام
  6. استفاده از الیاف های CFRP به صورت ترکیبی با سایر روش ها با توجه به حجم آسیب
  7. ترمیم با استفاده از دوخت سازه به وسله تزریق رزین و کاشت میلگرد

2-ترمیم سازه های بتنی ، ترمیم دیوار های بتنی :

عمده مشکلات موجود در دیوار های بتنی را می توان به دو نوع سازه ای و غیر سازه های تقسیم کرد.

مشکلات سازه ای دیوارهای بتنی : ترک های با عرض و عمق زیاد بر اثر حوادثی چون زلزله و آتش سوزی ، خوردگی و … – شکستی بتن با ابعاد زیاد –درزهای اجرایی به علت قطع بتن – کپ موجود در اتصال بتن دیوار به تیر یا دال و…

مشکلات غیر سازه ای دیوارهای بتنی : کرمو بودن و تخلخل در بتن ، شکستگی کم عمق ، ترک های سطحی

روش های ترمیم دیوار های بتنی :

  1. ترمیم ترک های ستون ها با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
  2. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی و ملات پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر در شکستی و خوردگی دیوارها
  3. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی اتصال قدیم به جدید و ملات منبسط شونده در کپ های اتصال
  4. ترمیم سطحی و دوامی با استفاده از ملات ترمیم کننده پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر
  5. پوشش ترک های سطحی با پوشش های محافظتی الاستومری به منظور حفظ دوام
  6. استفاده از الیاف های CFRP به صورت ترکیبی با سایر روش ها با توجه به حجم آسیب
  7. ترمیم با استفاده از دوخت سازه به وسله تزریق رزین و کاشت میلگرد

3-ترمیم سازه های بتنی ، ترمیم  سقف ،تیر و پل های بتنی :

عمده مشکلات موجود در سقف ، تیر و پل های بتنی می توان به دو نوع سازه ای و غیر سازه های تقسیم کرد.

مشکلات سازه ای سقف ، تیر و پل های بتنی : وجود گرده ماهی ناشی از مشکلات اجرایی ، ترک های عریض و عمق زیاد ، خوردگی ، ضعف در اتصالات و نشیمن تیر به ستون ، تیرچه به تیر و … ، شکستی بتن به علت ضربه ، زلزله یا خوردگی

مشکلات غیر سازه ای سقف ، تیر و پل های بتنی : ناصاف بودن و لبه داشتن قالب در بتن های اکسپوز ، کرمو بودن و تخلخل در بتن ، شکستگی کم عمق ، ترک های سطحی ،

روش های ترمیم  سقف ،تیر و پل های بتنی :

  1. ترمیم ترک های سقف ، تیر و پل ها با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
  2. استفاده از بتن های پلیمری برای ترمیم سطح روی پل ها و عرشه عبور با تردد زود هنگام
  3. ساب زدن سطح بتن در سطوح ناصاف و نما
  4. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی و ملات پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر در شکستی و خوردگی تیر ، پل و سقف ها
  5. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی اتصال قدیم به جدید و ملات منبسط شونده در کپ های اتصال
  6. ترمیم سطحی و دوامی با استفاده از ملات ترمیم کننده پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر
  7. پوشش ترک های سطحی با پوشش های محافظتی الاستومری به منظور حفظ دوام
  8. استفاده از الیاف های CFRP به صورت ترکیبی با سایر روش ها با توجه به حجم آسیب
  9. دوخت ترک با استفاده از تزریق رزین و میلگرد

4-ترمیم سازه های بتنی ، ترمیم فونداسیون های رادیه ( گسترده ) و نواری  بتنی :

عمده مشکلات موجود فونداسیون های رادیه ( گسترده ) و نواری  بتنی را می توان به دو نوع سازه ای و غیر سازه های تقسیم کرد.

مشکلات سازه ای سقف ، تیر و پل های بتنی :  انواع ترکها ، خوردگی و شکستی بتن

مشکلات غیر سازه ای سقف ، تیر و پل های بتنی : کرمو شدگی و تخلخل ، ترک های سطحی که می توانند برای دوام فونداسیون با توجه به مدفون بودن و تماس با آب و خاک زیاد بار باشد

روش های ترمیم  فونداسیون های رادیه ( گسترده ) و نواری  بتنی :

  1. ترمیم ترک های فونداسیون و پی با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
  2. ترمیم با استفاده از چسب اپوکسی و ملات پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر در شکستی و خوردگی میلگرد فونداسیون
  3. ترمیم سطحی و دوامی با استفاده از ملات ترمیم کننده پایه سیمانی اصلاح شده با پلیمر
  4. پوشش ترک های سطحی با پوشش های محافظتی الاستومری به منظور حفظ دوام
  5. دوخت ترک با استفاده از تزریق رزین و میلگرد

5-ترمیم سازه های بتنی ، ترمیم کف سازی بتنی و بتن کف کارخانجات ، سوله ها و انبارها بتنی :

عمده مشکلات موجود در کف سازی بتنی و بتن کف کارخانجات ، سوله ها و انبارها بتنی می توان به دو نوع سازه ای و غیر سازه های تقسیم کرد.

مشکلات سازه ای کف سازی بتنی و بتن کف کارخانجات ، سوله ها و انبارها بتنی : وجود ترک ها و خوردگی

مشکلات غیر سازه ای کف سازی بتنی و بتن کف کارخانجات ، سوله ها و انبارها بتنی : ناصافی و متخلخل بودن سطح بتن ، عدم تراز سطح بتن  ، سایش و از آسیب سطحی ، شکستی لبه درزها ، شستگی ناشی از ریزش اسید

روش های ترمیم  کف سازی بتنی و بتن کف کارخانجات ، سوله ها و انبارها ی بتنی :

  1. ترمیم ترک های کف سازی بتنی و بتن کف کارخانجات ، سوله ها و انبارها بتنی با استفاده از تزریق رزین اپوکسی
  2. استفاده از بتن پلیمری در ترمیم شکستی بتن ها
  3. استفاده از ملات خود تراز شونده برای لول کردن سطح
  4. استفاده از کف پوش های صنعتی برای جلوگیری و ترمیم سایش
  5. اجرای پوشش های آب بند به منظور جلوگیری از خوردگی و نخریب سطحی
  6. استفاده از پوشش های با ملات شیمیایی بالا

بی شک ترمیم و بازسازی سازه های بتنی امروزه امری بسیار تخصصی است که با توجه به اهمیت سازه ها از منظر دوام و شرایط اقتصادی نیازمند به کارگیری کارشناسان و تیم های تخصصی برای ترمیم و نگهداری می باشند.

الف : مراحل اجرای ترمیم ترک ها به روش تزریق رزین اپوکسی :

  • پاکسازی درون ترک با استفاده از فشار هوا و یا آب
  • خشک کردن درون ترک در صورت شستشو با آب
  • سوراخ کاری محل نصب پکر ها با فواصل معین و عمق لازم به وسط ترک به صورت مورب با زاویه 45 درجه
  • بتونه کاری سطح ترک برای جلوگیری از فرار رزین تحت تزریق
  • آماده سازی رزین و تزریق آن به درون ترک از پایین به بالا
  • خارج کردن پکر ، تمیزکاری سطح بتن

ب : مراحل اجرای ترمیم بتن های کرمو و سطحی :

  • حذف بتن های ضعیف
  • مربوط کردن سطح کار
  • اختلاط ملات ترمیم ریز دانه اصلاح شده با پلیمر ( یا ملات ترمیمی اپوکسی ) و اجرای آن بر روی سطح
  • کیورینگ سطح تا سه روز برای ملات های پایه سیمانی
  • در صورتی که بتن اکسپوز باشد ساب سطح بتنی
  • توجه : در صورتیکه بتن اکسپوز و نما باشد باید از ملات با حداکثر مطابقت رنگ برای ترمیم استفاده نمود.

ج : مراحل اجرای بتن طبله شده ، شکسته با تخریب حجیم و عمق زیاد ( بیش از پنج میلیمتر ) :

  • تخریب بتن های ضعیف تا عمق حصول بتن سالم ، با پلان هندسی ، عمق یکنواخت و زوایای قائم
  • زنگ زادیی و تقویت میلگرد ها در صورت خوردگی
  • اعمال لایه پیوند زا از چسب لاتکس یا چسب اپوکسی بسته به سازه ای بودن یا غیر سازه ای بودن
  • اجرای هر یک از ملات ترمیم کننده بسته به شرایط بهره برداری ، محدودیت مقاومتی و زمانی و شرایط اجرا
  • کیورینگ و عمل آوری بسته به نوع ملات اجرا شده

شما می توانید برای مشاوره و اخذ اطلاعات تکمیلی از زمینه تعمیرات ، بازسازی ، مقاوم سازی ، ترمیم و آب بندی سازه های بتنی ، استخر ها ، تصفیه خانه های آب و فاضلاب ، دیوارها ، سازه های صنعتی ، فونداسیون تجهیزات و … با بخش فنی و مهندسی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379-021   و 09120916271 ) تماس حاصل فرمایید.

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

ثبت نام / ورود