دستورالعمل آب بندی بتن
کلینیک بتن ایران
کـلینیــــک بتـــــــن ایران ، هلدینـــــگ تولـــــــــیدی ، مــــــهندسی ، بـــــــازرگانی و آموزشـــــی بتــن کشور
ساعات کاری

شنبه - پنجشنبه ۸:۰۰ - ۱۸:۰۰

Search

آب بندی ساختمان ها ( مایع آب بندی بتن )

تماس برای مشاوره؟

متخصصین و کارشناسان کلینیک بتن ایران آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.

فهرست

آب بندی ساختمان ها

جستجوی کلمه آب بندی ساختمان ها در سایت کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران با کد 22900

با سلام و شادباش ، آب بندی ساختمان ها به خصوص در ساختمان ها با تراز پایین و یا در مکان هایی که تراز آب های زیر زمینی بسیار بالا می باشد مانند سواحل جنوبی و شمالی کشور ، مبحث آب بندی ساختمان ها ، استخرها، پارکینگ ها ، چاله آسانسور ، مخازن ، بام و … از اهمیت و صعوبت بالایی برخوردار است.

برای آب بندی ساختمان ها روش های و سیستم ها متفاوت و متنوعی وجود دارد که بسته به شرایط نفوذ آب هر یک کارآیی خاص خود را دارد. بدیهی است که به صورت منطقی بهترین گزینه استفاده از روش های مناسب با اقتصادی ترین هزینه است . ولی آنچه اهمیت دارد این امر است که همه سیستم و به خصوص سیستم ها ارزان قیمت تر آب بندی ساختمان ها در بسیاری از مکان و شرایط پاسخگو نمی باشند. از جمله این موارد می توان به فشار های منفی ( که غالبا در ساختمان ها اتفاق می افتد ) می باشد.

از جمله موارد تاثیر گذار در انتخاب روش و مواد آب بندی می توان به موارد زیر اشاره کرد

 

  • نوع نشت آب ( فشار منفی یا مثبت بودن )
  • فشار نشت
  • محل نشت
  • مواد نشت
  • سرعت نشت و تعداد محل
  • کیفیت سازه
  • جنس سازه
  • و …

بدیهی است که همواره باید شناخت دقیقی از وضعیت و مصالح داشت تا بتوان بهترین و اقتصادی ترین و ممکن ترین را انتخاب کرد. شما می توانید برای مشاوره ، ارائه طریق ، دریافت کاتالوگ مصالح آب بندی و نیز درخواست بازدید و اخذ قیمت اجرای آب بندی ساختمان ها ، استخر ، مخازن ، تونل و … با بخش فنی و پشتیبانی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران تماس حاصل فرمایید.

 

آب بندی سازه ها و ساختمان ها

آب بندی  سازه های بتنی و ساختمان ها چیست ؟ سازه های بتنی از سه منظر دوام ، بهره برداری و زیبایی نیازمند آب بندی می باشند. آب بندی سازه های بتنی گویای لحاظ تمهیدات لازم برای جلوگیری از نفوذ یا عبور آب یا سایر مایعات از مقطع بتن می باشد.روش های مختلفی برای آب بندی بتن وجود دارد.سه روش عمده آب بندی سازه های بتنی ، آب بندی در حین ساخت ، آب بندی به روش پوشش های سطحی یا نفوذگر ، آب بندیبه روش تزریق می باشد.

باید توجه داشت که آب بندی بتن در بسیاری از مواقع با وجود اینکه ما شاهده ورود آب از قسمتی و خروج آن از سمتی دیگر نیستیم به لحاظ دوام سازه دارای اهمیت بالایی می باشد.

بدیهی است که مطمئن ترین روش و کارآمد ترین روش همواره آب بندی سازه های بتنی با به کارگیری تمهیدات در حین ساخت می باشد. این امر می توان با استفاده از کاهش نفوذپذیری بتن ، استفاده از افزودنی های بتن آب بند کننده و نصب واتراستاپ آب بند کننده بتن یا استفاده از پوشش های آب بندی در جهت فشار مثبت تحقق یابد.

اما متاسفانه با این وجود در بسیاری از مواقع مشاهده می شود به دلایل اقتصادی و یا عدم آگاهی کافی سازندگان و تصمیم گیران این سیستم آب بندی در سازه های بتنی صورت نمی گیرد.

لذا در این صورت در گام دوم می توان برای آب بندی بتن از یکی از دو روش رایج آب بندی سازه های بتنی یعنی آب بندی به روش تزریق رزین های پلی یورتان و اپوکسی و یا روش آب بندی با استفاده از انواع پوشش های آب بندی استفاده کرد. لازم به ذکر است که پوشش های آب بندی دارای گون های مختلفی می باشند که هر یک متناسب با شرایط بهره برداری و محدودیت های مالی و اجرایی، انتخاب و قابل استفاده می باشند.لذا آنچه در این بین می تواند در انتخاب روش آب بندی بتن مورد توجه باشد لحاظ حداکثر دوام آب بندی سازه های بتنی می باشد.

از جمله انواع پوشش های آب بندی بتن می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

پوشش آب بندی کننده نفوذگر و کریستال شونده بتن

پوشش آب بند کننده  پلیمری سیمانی دو جزئی بتن

پوشش آب بند کننده پلی یورتان و اپوکسی بتن

پوشش آب بند کننده پلی یروتان بتن

پوشش آب بند کننده اکرولیکی بتن

پوشش آب کننده سیلوکسان بتن

و سایر انواع پوشش های آب بندی بتن

از مزایای استفاده از آب بندی به روش تزریق رزین پلی یورتان و اپوکسی می توان به امکان از اجرای آب بندی در فاشر مثبت و منفی ، حداکثر دوام سازه بتنی به علت جلوگیری از ورود آب به سازه و سرعت بالای اجرا می باشد. از مشکلات عمده این روش آب بندی بتن ، تخصص بالای مورد نیاز ، نیاز به تجهیزات خاص و گرانقیمت مورد نیاز و قیمت گرانتر این روش آب بندی بتن می باشد.

اين شركت عمليات آب بندي سازه هاي بتني را به دو روش موجود در جهان و ايران يعني آب بندی بتن به روش عايق سطحی و

روش آب بندی بتن به روش تزريق رزين پلی یورتان و اپوکسی انجام مي دهد :

آب بندی بتن به روش عايق سطحي  :

اين روش  آب بندی بتن بر مبناي ايجاد لايه نفوذ ناپذير در سطح بتن شكل گرفته است كه در حال حاضر بسته به شرایط  سازه و

بهره برداری از سازه با استفاده از مواد های آب بندی بتن با پایه ها ی مختلف و تولیدی شرکتهای معتبر جهانی مانند انجام می

شود.

روش آب بندی بتن با استفاده از تزريق رزين پلی یورتان و اپوکسی:

اين روش آب بندی بتن بر مبناي تزريق رزين هاي پلی یورتان و اپوکسی یک جزئی و دوجزئی با پمپ مخصوص تزريق در محلهاي نفوذ آب

می باشد که باعث آب بندي جسم بتن از داخل و عمق بتن مي گردد.

لازم به ذكر است كه روش پيشنهادي اين شركت برای آب بندی سازه های بتنی  همواره آب بندي بتن  به روش تزريق مي باشد .

در حال حاضر اين شركت به عنوان یکی از معدود شرکتهای دارای تجهیزات تخصصی ، تجربه و توانمندی در زمینه آب بندی بتن با

استفاده از تزریق رزین پلی یورتان و اپوکسی می باشد.

مزاياي عمده آب بندي بتن به روش تزريق  زرین های پلی یورتان و اپوکسی:

آب بندي جسم بتن و عدم ورود آب به درون  بتن و جلوگيري از اثرات مخرب ورود آب به بتن  مانند خوردگی و …

امكان آب بندي بتن از هر دو سمت سازه ( آب بندی بتن در فشار مثبت و فشار منفی )

امكان آب بندي  بتن در محلهاي با دبي آب بالا

مقاومت اين روش آب بندي بتن در برابر فشار معكوس آب

عمر طولاني اين روش آب بندي بتن

امكان آب بندي تركهای بتن با ابعاد مختلف

امكان آب بندي بتن در محيط هاي مرطوب و سازه های در حال بهره برداری

سرعت بالاي اجرايي عمليات مورد نظر آب بندي بتن

قطعات بتنی فونداسیون ها ، مخازن نگهداری آب آشامیدنی ، آب های صنعتی و کشاورزی ، فاضلاب های شهری و صنعتی ، سازه های زیر زمینی و سازه های زیرزمینی و سازه های در معرض رطوبت جوی زیاد ، همگی نیازمند استفاده از محصولی مناسب برای آب بندی می باشند

امروزه بسته به نوع سازه ، نیاز های متفاوتی در مورد آب بندی مطرح می شود . قابل اعتماد بودن ، دوام طولانی و یا مقاومت در برابر انواع تنش های وارده مکانیکی و پایداری شیمیایی

.
این چالش وقتی پررنگ تر می شود که به مسایل زیست محیطی نیز توجه کنیم چرا که در برخی از موارد نفوذ مایعات شیمیایی و آب های آلوده به خاک و یا آب باعث آلوده شدن آن ها می شود

در مواردی کارکرد صحیح یک سازه اثرات مستقیم و یا غیر مستقیم در جامعه و مسایل اقتصادی دارد . از این رو در سال های اخیر و در پی پیشرفت های علمی جامعه جهانی روش های مدرنی به وجود آمده که صنعت آب بندی را دچار تحولی بزرگ نموده است از جمله این محصولات می توان به پودرهای آب بند کننده مورد استفاده در طرح اختلاط بتن ، ملات های آب بند برای بتن های اجرا شده ، ملات های زود گیر جهت بند آوردن نشت آب ، ملات های نفوذگر جهت مقابله با فشار های منفی و مواد آب بند تزریقی جهت کمک به آب بندی تونل ها ، درز های اجرایی ، استحکام خاک در مناطق دریایی و آب بندی ترک های مویی در سازه ها اشاره نمود

.طیف گسترده این محصولات و طراحی متفاوت و کاربردی آن ها به گونه ایست که شرکت مهندسی بتن پلیمر برنا می تواند بسته به نیاز کارفرمایان محترم مشکلات پروژه را مرتفع کند .

انواع محصولات آب بندی شرکت مهندسی بتن کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران :

  1. مواد افزودنی آب بند جهت بتن تازه
  2. واد آب بندی جهت فشار های مثبت و منفی ( سیمانی پلیمری )
  3. مواد آب بندی نفوذگر
  4. مواد آب بندی بر پایه اکریلیک
  5. مواد آب بندی آنی گیر
  6. واتر استاپ P.V.C
  7. انواع مواد درزگیر پلی اورتان جهت آب بندی درز های اجرایی
  8. انواع مواد آب بندی بر پایه تار و اپوکسی

روش های آب بندی و حفاظت بتن :

آب بندی سازه های بتنی به دو روش قابل انجام می باشد . روش نخست کاهش نفوذپذیری ، کنترل و حفاظت در ساخت بتن و روش دوم روش های ثانویه و پس از ساخت .

از نظر نگارنده بنا به دلایل ذیل ، روش دوم یعنی حفاظت و آب بندی ثانویه موثر تر و مناسب تر می باشد  :

  1. در بسیاری از مواقع لازم است که بتن در برابر مواد خوردنده ، شیمیایی و اسیدی محافظت گردد که بتن با وجود کاهش نفوذپذیری در برابر این شرایط دچار ضعف و آسیب می گردد.
  2. در زمان احداث سازه های بتن به علت اشتباهات طراحی و اجرایی بتن دارای نقاط ضعف ماننده درزهای اجرایی و بتن های نامتراکم می باشد که این امر با وجود کاهش نفوذپدیری و لحاظ تمهیدات مناسب برای جسم بتن می تواند محلی برای نفوذ باشد که در سیستم های ثانویه این موضوع نیز پوشش داده می شود.

الف : روش آب بندی سازه های بتنی در حین ساخت : در این سیستم به دو موضوع جسم بتن و درزها و محل های نفود اجرایی و سازه ای پرداخته می شود.

  • آب بندی جسم بتن : برای این امر علاوه بر طرح اختلاط مناسب ، اسلامپ مناسب و … باید از افزودنی های بتن استفاده نمود. از جمله این محصولات می توان به افزودنی DEZOMIX 4500 ، DEZOSEAL G-330 و  DEZOBOND P-2200 اشاره کرد. عملکرد این محصولات و پایه آنها متفاوت بوده که براساس سازه ی اجرایی ، ابعاد سازه ، مقاومت بتن و … هر کی می توانند کاربردی موثر داشته باشند.
  • آب بندی درزهای اجرایی ، انبساطی و تمهیدات اجرایی :  برای این امر باید از واتراستاپ های پی وی سی حفره دار یا تخت ، واتراستاپ های بنتونیتی برای درزهای اجرایی و انبساطی – کاور بولت و بولت های آب بند برای بولت های قالب بندی و واتراستاپ های منبسط شونده SWEELBAND A  برای دور  لوله ها و قطعات فلزی و پلی اتیلن  استفاده گردد.

ب : روش آب بندی و حفاظت ثانویه بتن : در این سیستم از انواع پوشش های ثاویه بر روی سطوح بتن یا تزریق استفاده می گردد . عوامل موثر در انتخاب سیستم پوشش آب بند و محافظتی یا سایر روش های شامل موارد ذیل می باشد :

  1. فرصت زمانی اجرا و بهره برداری : برخی از سیستم ها دارای تمهیدات خاص زیر سازی و یا کیورینگ می باشند یا باید در چند مرحله اجرا گردد که این امر می تواند در محدودیت های زمانی بسیار حائز اهمیت باشد.
  2. میزان فشار و دبی آب : میزان فشار آب در کیفیت و نوع پوشش و خصوصیات مورد نظر بسیار حائز توجه می باشد.
  3. جهت فشار آب ( مثبت یا منفی بودن فشار آب ) :  جهت فشار وارد به پوشش از اهمیت زیادی برخودار است . لازم به ذکر است در جهت فشار منفی ( حرکت آب از جهت مقابل پوشش اجرا شده می باشد ) پوشش انتخابی باید داری مقاومت فشاری و کششی بالایی بوده ، در صورتی که در فشار مثبت ( فشار آب هم جهت پوشش اجرا شده باشد ) آیتم موثر مقاومت فشاری و کششی با اهمیت تر است.
  4. شرایط شیمیایی آب : گاهی در سیستم های آب بندی سازه های باید در نظر داشت با توجه به شرایط بهره برداری پوشش دارای مقاومت شیمیایی در برابر ترکیبات خاصی داشته باشند.
  5.  شرایط اسیدی آب و محلول در تماس : برخی سازه های برای آب بندی نیازمند پوشش هایی می باشند که دارای مقاومت اسیدی بالا باشند مانند مخازن پساب و نگهداری اسید در پتروشیمی ها و صنایع فولاد و نفت ، مخازن و سازه های فاضلابی سر بسته و …
  6. شرایط و محدودیت های عمل آوری : بعضی از انواع پوشش های نیازمند کیورینگ و عمل آوری خاصی نبوده در حالی که برخی پوشش ها نیازمند کیورینگ های پیچیده و سخت می باشند.
  7. محدودیت های اجرایی پوشش و سیستم آب بندی : دمای لازم ، شرایط رطوبت سازه های و محیطی ، کیفیت بتن بستر و …
  8. تجهیزات و نیروهای اجرایی در اختیار : اجرای برخی پوشش ها نیازمند تجهیزات ویژه و پرسنل متخصص ویژه ای می باشند که ممکن است به راحتی و به سرعت در اختیار و دسترس نباشند.
  9. شرایط تطابق با آب شرب : در مخازن آب شرب باید توجه داشت که محصول مصرف شده کمترین واکنش را با آب نداشته و در مجاورت آب ترکیبات مضرر ایجاد نکند.
  10. مقاومت در برابر نور آفتاب : با توجه به شرایط سازه هو بهره برداری ، بعضا باید از پوشش هایی بهره جست که دارای دوام لازم در برابر اشعه UV داشته باشند . مانند مخازن سرباز و …
  11. مدول الاستیسته : با توجه به مصالح ساخت و روش ساخت و کیفیت اجرای سازه باید این امر مورد توجه قرار گیرد. به طور مثال در سازه های آبی ساخته شده با بلوک و آجر این امر باید به شدت مد توجه قرار گیرد. یا در استخر ها  و محل هایی که شاهده نوسانات بالای دمایی می باشیم.
  12. مقاومت فشار و چسبندگی .
مقاله های بتن:  فوم بتن چیست ( روش ساخت بتن سبک ، کاربرد و روش ساخت فوم بتن )

انواع مواد و روش های حفاظت و آب بندی بتن :

  • پوشش نفوذگر کریستال شونده
  • پوشش های الاستومری سیمانی – اکرلیکی ( دو جزئی )
  • پوشش های اکرلیکی
  • پوشش های اپوکسی
  • پوشش های پلی یورتان
  • پوشش پلی یورا
  • پوشش سیلوکسان
  • تزریق رزین پلی یورتان
  • ایجاد دیوارحائل اکرلیکی به روش تزریق
  • ایجاد پوشش ملات و چسب بتن ( سنتی )
  • پوشش کولتار اپوکسی
  • پوشش های پایه قیری و بیتومن ها
  • پوشش ممبرین های پلی اتیلن یا پی وی سی
  • پوشش های جی سی ال
  • انواع پوشش های خاص

جدول مقایسه انواع پوشش و روش های آب بندی بتن در سیستم ثانویه :

نوع سیستم

مناسب جهت اجرا در

روش اجرا

زیرسازی ویژه

مقاومت شیمیایی

مقاومت اسیدی

مقاومت در برابر UV

رنگ

فشار منفی

فشار مثبت

ایرلس

دستی

دارد

ندارد

خوب

ضعیف

خوب

ضعیف

خوب

ضعیف

تک رنگ

بدون رنگ

متنوع

پوشش نفوذگر کریستال شونده

پوشش سیمانی – اکرلیکی

پوشش های قیری

پوشش های اکرلیکی

پوشش های اپوکسی

پوشش های پلی یورتان

پوشش های پلی یورا

پوشش کولتار اپوکسی

پوشش سیلوکسان

تزریق رزین پلی یورتان

پمپ تزریق

دیوار اکرلیکی

پمپ تزریق

پوشش فایبرگلاس

پوشش های خاص

 ایجاد پوشش ملات و چسب بتن

ورق های ژئوممبرین

پوشش جی سی ال

نوع سیستم

عمل آوری

مقاومت فشاری

مقاوم سایشی

ایجاد پل بر روی ترک

تحمل تغییرات حرارتی و جابجایی

دوام مورد انتظار

فاقد عمل آوری

عمل آوری ویژه

کم

زیاد

کم

زیاد

دارد

ندارد

کم

زیاد

کم

متوسط

زیاد

پوشش نفوذگر کریستال شونده

پوشش سیمانی – اکرلیکی

پوشش های قیری

پوشش های اکرلیکی

پوشش های اپوکسی

پوشش های پلی یورتان

پوشش های پلی یورا

پوشش کولتار اپوکسی

پوشش سیلوکسان

تزریق رزین پلی یورتان

دیوار اکرلیکی

پوشش فایبرگلاس

پوشش های خاص

 ایجاد پوشش ملات و چسب بتن

ورق های ژئوممبرین

پوشش جی سی ال

نوع سیستم

دوام مورد انتظار

نیاز به نیرو و تجهیزات تخصصی

مناسب برای آب شرب

مناسب برای استفاده در

کم

متوسط

زیاد

بله

خیر

بله

خیر

استخر

مخازن بتنی

مخازن بلوکی

سازه های فاضلابی سرباز

سازه های فاضلابی سربسته

فشار منفی

چاله آسانسور

مخازن پساب

بام ها

نما

تونل ها

پوشش نفوذگر کریستال شونده

پوشش سیمانی – اکرلیکی

پوشش های قیری

پوشش های اکرلیکی

پوشش های اپوکسی

پوشش های پلی یورتان

پوشش های پلی یورا

پوشش کولتار اپوکسی

پوشش سیلوکسان

تزریق رزین پلی یورتان

دیوار اکرلیکی

پوشش فایبرگلاس

پوشش های خاص

 ایجاد پوشش ملات و چسب بتن

ورق های ژئوممبرین

پوشش جی سی ال

طرح مسئله : برای گزینش یک طرح آب بندی و حفاظت باید شناخت کافی را از شرایط موجود بهره برداری و محیطی و نیز مشخصات فنی و کاربردی انواع مواد آب بندی در اختیار داشت. بی شک آب بندی یک مخزن پساب صنعتی نیازمند تمهیدات متفاوتی از آب بندی یک استخر شنا ، یا یک مخزن آب آشنامیدنی دارد.

یک حوضچه مواد اسیدی ، شرایطی کاملا متفاوت از یک نشت آب توام با فشار در یک زیرزمین اجرا شده در یک منطقه با تراز آب زیر زمینی بالا دارد و تبع روش و مواد تعمیر و آب بندی ان کاملا متفاوت می باشد.

روش و مواد مصرفی برای آب بندی یک استخر در منطقه گرمسیر یا سرد سیر با آب بند همان استخر در منطقه معتدل متفاوت می باشد. مسلما روش و مواد مصرفی در آب بندی یک مخزن بتنی با یک مخزن ساخته شده از آجر و بلوک متفاوت می باشد.

مسلما روش و مواد که در آب بندی فشار منفی و فشار مثبت به کار می آید کاملا متفاوت می باشد. بی شک هر یک از روش های می توانند در  مقطع ، شرایط و سازه ای کارآمد بوده و در مقطع ، شرایط و سازه ای کارآمد نباشد.

شما می توایند برای مشاوره و اجرای انواع سیستم های آب بندی سازه های بتنی با بخش فنی و مهندسی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462-44618379-021 ) تماس حاصل فرمایید.

افزودنی های حفاظت و آب بندی بتن

امروزه با توجه به اهمیت دوام سازه های بتنی از یک سو و از سوی دیگر تاثیر مستقیم و غیر مستقیم کاهش نفوذپذیری بتن بر دوام بتن باعث گردیده است که به کارگیری افزودنی های متنوع بتن رواج زیادی یابد. این امر به خصوص در مناطق با پتانسیل بالای تخریب مانند سواحل دریا و یا مکان های با میزان یون کلر و سولفات بالا در محیط ، و یا  سازه های با کاربری هیدرولیکی ، این امر اهمیت مضاعفی پیدا می کند.

این مقوله به معرفی انواع افزودنی های آب بندی بتن توسط مجموعه کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران پرداخت می شود. انواع محصولات ارائه شده در این زمینه توسط شرکت کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( رایحه بتن سبز ) به شرح سبز می باشد.

  • فوق روان کننده بتن بر پایه پلی کربوسیلات Dezobuild D-10 : این افزودنی با کاهش حداکثری نسبت آب به سیمان ، باعث کاهش نفوذ پذیری و آب بندی سازه ها و به تبع حفاظت از آن می گردد. این سیستم برای بتن های جنرال ، قطعات پیش ساخته و یا بتن های معمول شهری مناسب می باشد. باید توجه داشت این محصول می تواند در تلفیق با پودر میکروسیلیس عملکرد مناسب و  پر رنگ تری در آب بندی و حفاظت سازه ها به خصوص در سواحل خلیج فارس و سازه های صنعتی داشته باشد. میزان مصرف این محصول 0.3 تا 0.8 وزن سیمان مصرفی میباشد.
  • ژل میکروسیلیس الیاف دار Dezomix 4500 : این محصول ترکیبی معین از پودر میکروسیلیکا ( در حدود شصت درصد ) ، فوق روان کننده ملامین و نفتالینی و الیاف بتن می باشد. این محصول با ایجاد فرآیند های فیزیکی و شیمیایی ، باعث کاهش حداکثری نفوذپذیری بتن و افزایش مقاومت الکتریکی آن عملکرد بی نظیری در بتن به خصوص در نواحی خوردنده خواهد داشت. این محصولات ( میکروسیلیس ) که مصرف آن به شدت در آیین نامه پایایی توصیه شده است با کاهش نسبت آب به سیمان نیز عملکرد مضاعفی در کاهش نفوذپذیری و جلوگیری از ایجاد درزهای اجرایی خواهد داشت.  این محصول برای مخازن آب و فاضلاب ، اسکله ها ، نیورگاهها ، مخازن پساب ، محوطه سازی ، فونداسیون ها ، زیرزمین ها و … مناسب می باشد. میزان مصرف این محصول بین 5 تا 10 درصد وزن سیمان مصرفی می باشد.
  • سوپر ژل میکروسیلیس الیاف دار Dezomix P-4500 : این محصول نیز ترکیبی از پودر میکروسیلیکا ، فوق روان کننده بتن بر پایه پلی کربوکسیلات اتر و الیاف بتن می باشد. این محصول به علت پایه فوق روان کننده با میزان مصرف پایین تری ( 1 تا 3 درصد وزن سیمان مصرفی ) به اسلامپ مورد نظر خواهد رسید. لذا پر واضح است که میزان میکروسیلیس وارد شده به بتن در مترمکعب مقدار پایینتری و کمتر است مقدار بهینه و توصیه شده استفاده از میکروسیلیس می باشد. این محصول که به عنوان سوپر ژل یا ژل میکروسیلیس اقتصادی نیز شناخته می شود  برای بتن های صرفا آب بند می تواند مناسب باشد و برای بتن های در معرض خوردگی به علت میزان پایین میکروسیلیس وارد شده توصیه نمی شود.
  • افزودنی آب بندی کریستال شونده Crystal C320 : این محصول بر پایه آخرین تکنولوژی آب بندی دنیا بوده و با ایجاد کریستال های غیرمحلول در بتن باعث حذف حفرات مویینه در بتن می گردد. از مزایای این سیستم آب بندی فعال و شیمیایی درون بتن و حتی پس از گذشت زمان و نیز بستن ریز ترک های موجود در عمق و سطح بتن می باشد. این محصول قابلیت استفاده در همه سازه های مورد نظر جهت حفاظت و آب بندی می باشد. میزان مصرف این محصول 2 درصد وزن سیمان مصرفی برای نسبت آب به سیمان تا 0.45 می باشد.
  • افزودنی آب بندی Dezoseal G-330 : این محصول بر پایه پلیمر های آبگریز می باشد برای بتن های در معرض آب های جاری و ریزشی مناسب می باشد. این محصول با ایجاد خواص آب گریزی در بتن باعث آب بندی بتن در برابر آب می گردد. میزان مصرف این محصول که به صورت پودر و مایع ارائه می گردد ، نیم درصد وزن سیمان مصرفی میباشد. این محصول برای آب بندی کانالها ، محوطه ها ، پلاستر بیرونی ساختمان ها و … مناسب می باشد.
  • افزودنی چسب بتن لاتکس Dezobond P-2200 : این محصول بر پایه پلیمرهای اکرلیکی می باشد و با اضافه شده به بتن یا ملات باعث ایجاد خواص آب بندی قوی می گردد. میزان مصرف این محصول 5 تا 10 درصد وزن سیمان مصرفی میباشد. از این رو یک محصول گران جهت آب بندی به حساب می آید. این محصول برای ایجاد ملات یا بتن های تعمیری آب بند ، پلاستر آب بند دیوارهای خارجی ساختمان ، کاشی و سرامیک کاری آب بند ، پلاستر آب بندی در استخر ها ، پر کردن حفرات و میان بولت ها در مخازن مناسب می باشد.
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

ثبت نام / ورود