تعمیر و اجرای پوشش فایبرگلاس کولینگ تاور فولاد اردکان
تعمیر و اجرای پوشش فایبرگلاس کولینگ تاور فولاد اردکان
براساس این قرارداد که فی مابین مجموعه کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( شرکت ژرف تابان مهر ) و شرکت فولاد اردکان منعقد گردیده است ، اقدام به تعمیر و اجرای پوشش محافظتی بخش از دو کولینگ تاور شرکت فولاد اردکان اقدام گردیده است. از مشکلات این کار ، اجرای عملیات در ارتفاع در حدود 14 متر و زمان کم می باشد.
شما می توانید جهت مشاوره ، تیهه محصولات و اجرای عملیات های ترمیم و تعمیر ، آب بندی و مقاوم سازی انواع سازه های بتنی با بخش فنی و اجرایی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران ( 44618462 – 44618379 ) تماس حاصل فرمایید.
ترمیم و تعمیر بتن و سازه های بتنی
باید توجه داشت که سازه های بتنی برای حفظ دوام و شرایط بهره برداری نیازمند تعمیر و نگهداری می باشند. تعمیرات ممکن است به علت مشکلات در حین ساخت و آسیب های ناشی از شرایط بهره برداری مورد نیاز باشد.
از این رو آنچه باید مورد توجه جدی کارفرمایان ،کارشناسان و مهندسان قرار گیرد اهمیت تعمیرات بهینه و اصولی می باشد. بدیهی است که تعمیرات نامناسب، غیر کارشناسی و در بسیاری مواقع به ظاهر ارزان قیمت ( در واقعیت به علت عمر کم و نیاز به تکرار تعمیرات ، پر هزینه ) ، در بسیاری از مواقع باعث تاثیر مخربی ( به علت پوشاندن شدن ظاهری عیب و آسیب ) برای سازه ها خواهد داشت. لذا لازم است کارفرمایان و متخصصین به دور از شتاب زدگی ناشی از آسیب وارده ( به خصوص آسیب در زمان ساخت ) نسبه به طی مراحل اصولی و مشورت با متخصصین در زیمنه تعمیرات سازه های بتنی اقدام نمایند.
در حال حاضر روش های متنوعی برای تعمیرات و ترمیم سازه های بتنی شاخته شده که هر یک می توانند بسته به شرایط کارآمد و موثر باشند. از جمله عوامل موثر در انتخاب روش تعمیرات می توان به موارد ذیل اشاره کرد.
-
ابعاد ناحیه آسیب دیده
-
دسترسی به ناحیه آسیب دیده
-
شرایط بهره برداری
-
محدودیت های زمانی اجرا
-
علت آسیب وارده شده
-
شدت آسیب وارد شده
-
سازه ای یا غیر سازه ای بودن
-
محدودیت های اقتصادی
-
تیم تخصصی اجرایی
-
شرایط آب و هوایی
-
زمان و دمای زمان اجرا
-
انتظارات در تعمیرات مورد نظر
-
...
بدیهی که همه موارد مذکور می توانند در گزینش روش تعیمرات موثر باشند ولی این امکان وجود دارد که شرایط در یکی از این گزینه ، روش های اجرایی را بسیار محدود سازد. مانند تعمیرات دوره ای یک سازه که در بسیاری از کارخانجات زمان کوتاهی می باشد.
روند معمول و اصولی تعمیرات سازه های بتنی را می توان به شرح ذیل تقسیم بندی نمود :
-
ارزیابی میدانی و غیرمخرب سازه به منظور شناسایی نیاز یا عدم نیاز تعمیرات ، حجم و محل های آسیب ، علت آسیب
-
انتخاب روش و متریال تعمیر در صورت نیاز
-
انتخاب پیمانکار و مجری تعمیرات
-
اجرای عملیات تعمیر براساس دستور العمل اجرایی
-
تست و کنترل کیفی عملیات انجام شده
پس از اعلام نیاز و درخواست کارفرما مبنی بر نیاز پروژه به تعمیرات و انجام تست های غیرمخرب و ارزیابی میدانی مانند سوابق پروژه ، ارزیابی شرایط بهره برداری و مشخصات سازه ، روش منتخب گزینش و در دستورکار اجرا قرار می یگرد. باید توجه داشت ، علاوه و برمطالعه اولیه برای علت یابی و گزینش روش ، اجرای با کیفیت و مصالح مناسب گامی پر اهمیت در فرآیند موفق تعمیرات می باشد. برخی از روش های استاندارد تعمیرات شامل موارد ذیل می باشد.
-
تزریق رزین اپوکسی در ترکها
-
استفاده از چسب لاتکس و ملات پایه سیمانی
-
ملات پایه سیمانی
-
بتن پاششی یا شاتکریت
-
بتن پیش آکنده
-
استفاده از بتن پلیمری
-
قالب بندی و بتن ریزی
-
استفاده از انواع پوشش ها
-
تزریق دوغاب
-
تزریق رزین پلی یورتان
-
ترمیم دستی در سطوح کوچک
-
استفاده از الیاف FRP
-
...
شما می توانید برای مشاوره ، دریافت مشخصات فنی محصولات ، تهیه محصولات و اجرای تعمیر و ترمیم سازه های مختلف بتنی منجمله تونل ها ، ساختمان ها ، تصفیه خانه های ، فونداسیون و ستونهای بتنی ، پدستالها ، سازه های صنعتی ، سازه های آبگیر و ... با بخش فنی و مندسی کلینیک فنی و تخصصی بتن ایران 44618462-44618379-09120258371 تماس حاصل فرمایید.
تاریخ:
1397/9/7
بازدید:580
تماس با ما